Tisztelt Ügyfeleink!
2023.01.13.
Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt  január második felében a 2022. IV. negyedéves hulladékdíj számla mellékleteként kiküldi az 2023. évre érvényes edényazonosító matricákat.

A matrica kommunális hulladékgyűjtő edényzetre történő felragasztásával igazolható, hogy a 2023. évben az adott ingatlan jogosult az matricán levő űrtartalmú és darabszámú edényzettel a hulladékszállítás igénybevételére.
Az edényazonosító matricát az edényre jól látható helyre szíveskedjenek felragasztani a levélben található felragasztási tájékoztató alapján. Az edényt úgy kell kihelyezni gyűjtésre, hogy a matricás oldala az úttest felé nézzen.
Amennyiben úgy tapasztalja, hogy a megküldött matricán szereplő űrméret és az Ön által használt hulladékgyűjtő edényzet mérete nem azonos, vagy nem kapott matricát kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken vegye fel velünk a kapcsolatot.
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkatársaink hamarosan megkezdik a matricák meglétének és rajta lévő űrtartalom helyességének ellenőrzését, így kérjük, hogy a megkapott matricát a hulladékgyűjtő edényre mielőbb felragasztani szíveskedjenek a későbbi kellemetlenségek elkerülésnek érdekében.
Mosonmagyaróvári ügyfélszolgálati irodánk elérhetőségei:
Mosonmagyaróvár Erkel Ferenc utca 10 (levél az iroda ajtó mellett található postaládába is elhelyezhető)
E-mail: [email protected],
[email protected]
Tel: +36 96 555-545, +36 30 791 4015
Személyes ügyfélszolgálat hétfőn 13:00-19:00, szerdai és csütörtöki napokon 07.30 – 15.00 között

 
KÖSZÖNJÜK SZÍVES EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET!
 
                                                           KISALFÖLDI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT
 
Forrás : https://www.mariakalnok.hu